ФОТО: Жена си – можеш СЕ !

Loading...

Жените се чудо на природата. Колку и да чувствуваат болка, и без разлика со какви проблеми се соочуваат, тие секогаш знаат да застанат на нозе, да се соземат и да го прикријат тоа од целиот свет, без никој да забележи што всушност се крие во нивното срце.
Оваа фотографија сликовито ќе ви го долови тој момент. Нема потреба од многу зборови, доволно е само еднаш да ја погледнете за веднаш да сфатите на што мислевме.Жените се чудо на природата. Колку и да чувствуваат болка, и без разлика со какви проблеми се соочуваат, тие сек

loading...