ФОТО: Како изгледа тортата за развод?

Loading...

Со торта ги послужуваме гостите за родендени и разни свечености, во светот постојат и компании кои се спремни за рекордно време да подготват торта за вас во било кој облик и големина. Се запрашавме, ако постојат толку многу торти, посебно оние за свадби, како изгледа тортата за развод? Еве погледнете како изгледа.Атрактивната водителка Лила Филиповска ни покажа како изгледа тортата за развод, а кој подобро знае од неа? Но доколку не сте сигурни како се прави оваа торта, слободно повикајте ја Лила, таа ни откри дека го знае рецептот.
Г.М.Атрактивната водителка Лила Филиповска ни покажа како изгледа тортата за развод, а кој подобро знае од неа? Но доколку

loading...
Loading...