Фото: Ким во лицето си ја вбризгува сопствената крв

Loading...

Ким ги објавила фотографиите на социјалните мрежи, а целата снимка од третманот била емитувана во емисијата. Нејзиниот најдобар пријател Џонатан  скоро ќе се онесвестел кога ја видел Ким. Иако нејзиното лице не изгледало како третманот да и годи, откако дерматолозите си ја завршиле својата работа, Ким изјавила дека се чувствува добро.

’’Сакам да пробам се што ќе ме направи да изгледам помладо и да се чувствувам подобро’’, изјавила 32-годишната Ким веднаш по завршувањето на третманот.

Вампирскиот филер, како што се нарекува овој козметилки третман е потполно безболен, трае кратко и не предизвикува алергии. На пациентите им се вбризгува нивната сопствена крв со помош на тенка игла, што го прави овој третман многу побезболен од ботоксот.Ким ги објавила фотографиите на социјалните мрежи, а целата снимка од третманот била емитувана во емисијата. Нејзиниот

loading...