Фото: Крушата под круша паѓа – синот на Пирс Броснан заводник како татко му

Loading...

Познатиот “Агент 007” – Пирс Броснан, остави белег во серија на филмови за популарниот “Џејмс Бонд”.
Пирс важи за еден од најпознатите холивудски актери по кој жените и ден денес сечат вени.
Тој беше фотографиран на дневна прошетка со неговиот син Париз кој мора да признаеме, ја има таа “шмекерска нота“ од татко му.
Ќе ги следи ли и Париз стапките на неговиот татко Бонд, или ќе го видиме во малку поразличен жанр, останува времето да покаже.
Познатиот “Агент 007” – Пирс Броснан, остави белег во серија на филмови за популарниот “Џејмс Бонд”.

loading...