ФОТО: Мртовечки сандак испадна од возилото и се тркалаше по Партизанска во Скопје

Loading...

На фотографијата се гледа како мртовечки ковчег испаѓа од возилото и завршува на Партизанска. Оваа фотофрафија утрово на Твитер ја објави SkHornet. Нема информации дали во ковчекот имало починат или пак бил празен ниту пак за времето кога е направена оваа фотографија.
На фотографијата се гледа како мртовечки ковчег испаѓа од возилото и завршува на Партизанска. Оваа фотофрафија утрово

loading...