Фото: Најубавите девојчиња во Македонските навивачки групи

Loading...

Кога ќе помислиме на навивачките групи, првата слика што ни доаѓа во паметот е хулигани,алкохоличари,уличари…  Меѓутоа тоа воопшто не

loading...