Фото: Невена го покажа своето момче

Невена Миличевиќ не беше толку нагласена во куќата на “Големиот брат” додека не дојде во конфликт со Ивана Стаменковиќ Синди. Секојдневните “префрлувања” и аргументи кулминираа кога дојде до тепачка. Невена ја удри Синди во главата, поради што беше исфрлена од реалното шоу, а потоа направи хаос во магазинот „Големиот брат“, кога се искара со Урош Чертиќ.
Сега кога сите конфликти се зад неа Невена си даде време само за себе. За прв пат откако беше исфрлена од шоуто манекенката се појави на социјалниот настан организиран од страна на Агенцијата “Форма Вива” со цел да воведат нови модели. А, она на што на секому му одвлече внимание е момчето кое беше покрај неа. Тоа е Милош Милутиновиќ Mимо, дечкото со кого Невена е две години во врска. Иако таа не го покажува премногу, мора да признаеме дека се многу убав пар,па  дури и малку личат еден на друг.
Невена Миличевиќ не беше толку нагласена во куќата на “Големиот брат” додека не дојде во конфликт со Ивана Стаменковиќ

Пронајдете не на следниве мрежи: