Фото: Нема да поверувате што е ова !

Знаеме дека имате валкани мисли и знаеме на што помисливте кога ја видовте сликата. Меѓутоа тоа не е тоа! Во прашање е туку што родено бебе панда, толку мала и без крзно, па лесно  се меша со онаa машка работа.

Пандата е стара 7 дена

Пандата е стара 13 дена

Пандата е стара 17 дена

фото: 24sata.hrЗнаеме дека имате валкани мисли и знаеме на што помисливте кога ја видовте сликата. Меѓутоа тоа не е тоа! Во прашање е туку што родено бебе панда,

Пронајдете не на следниве мрежи: