Фото: Нови „тренди“ фармерки – Умри машки!

Loading...

Вакви фармерки не сте имале до сега, инвентивниот продавач ги нарекол – Умри машки. Достапни во големини до 34. Се надеваме дека доколку ги купите, ќе ви се зголеми егото. Затоа, не чекајте, набавете ги што поскоро!
Вакви фармерки не сте имале до сега, инвентивниот продавач ги нарекол – Умри машки. Достапни во големини до 34.

loading...