Фото: Нов маркетиншки трик, фризури кои тешко можат да останат незабележани

Рекламата на својата глава е нешто што досега не беше смислено. Ова кретивно момче смислил како секогаш да има интересна фризура , да рекламира, а

Пронајдете не на следниве мрежи: