Фото: Овие кратки жешки панталончиња, открија повеќе од дозволеното!

Loading...

Селена Гомез секогаш на сцената изгледа неверојатно, но кожниот краток шорц ги откри гаќичките, а тоа беше рај за очите на машката популација.Оваа млада девојка направи концерт за паметење. Но сепак нејзините песни и танчерски способности останаа во втор план.
На водечката позиција се најдоа кратките жешки панталончиња кои открија повеќе од дозволеното.
Селена Гомез секогаш на сцената изгледа неверојатно, но кожниот краток шорц ги откри гаќичките, а тоа беше рај за очите на машката популација.
Како ли само  Џастин Бибер се одлучи да остави ваква девојка?
По овој концерт, Бибер дефинитивно ќе посака да го врати времето.
Погледнете ги фотографиите на ТЗМ.МКОваа млада девојка направи концерт за паметење. Но сепак нејзините песни и танчерски способности останаа во втор план.

loading...
Loading...