Фото: Погледнете ја разликата од обраќањето на папата во 2005 и во 2013 година

Loading...

На интернет почна да се шири интересни фотографии на оние кои ја забележале разликата помегу обраќањето на папата Бенедикт XVI и Фрањо I.

Поточно бројот на профилот на посетителите  на плоштадот Свети Петар во овие осум години, драстично се променил, а тоа особено е видливо по бројот на смартфони и таблети кои се појавуваат во рацете на верниците, па така на фотографиите од 2005 година можете да приметите само неколку фотоапарати и мобилни телефони со камери, додека денес таа слика е поинаква.
На интернет почна да се шири интересни фотографии на оние кои ја забележале разликата помегу обраќањето на папата Бене

loading...