Фото: Премногу е убав за во Саудиска Арабија!

Loading...

Омар Боркан ал Гала е моден фотограф, актер и поет од Дубаи, кој бидејќи бил „премногу убав” е протеран од Саудиска Арабија.

Како што пишува Хафингтон Пост тој бил отстранет од еден фестивал во Ријад, бидејќи поради својата убавина може да ги наведе жените на несоодветно однесување, пишува Хафингтон Пост.

 
Откако се објави оваа приказна на интернет Омар стана светски популарен. Погледнете, дали неговата убавина е опасна?

 Омар Боркан ал Гала е моден фотограф, актер и поет од Дубаи, кој бидејќи бил „премногу убав” е протеран од

loading...