Фото: Секси хит во Јапонија: Леб со облик на вагина

Loading...

Леб со крем од јагода, кој во Јапонија се рекламира како цвет од цреша, дефинитивно личи на вагина или подобро на цела низа вагини.

Производот кои се чини премногу вкусен ,е направен со соработка помеѓу Хачун Мајк и најголемиот ланен на самопослуги „Family Marta“.
Разбирливо, поголем дел од луѓето веднаш забележале сличносѕ помеѓу ова пециво и женскиот полов орган, па настанало мал скандал.

Искрено нам ова ни се чини како спојување на убавото со уште поубаво…
Леб со крем од јагода, кој во Јапонија се рекламира како цвет од цреша, дефинитивно личи на вагина или подобро на цела низа вагини.

loading...