ФОТО: Скопјанка сeуште го бара својот син, веќе 20 дена е изчезнат!

Loading...

– 19 дена као нема трага од моето дете. Излезе од дома на 10ти Декември 2018 со Шкода Фабиа, бела боја. Снимено е последен пат на камера на излез од Шорче Петров на раскрсницата во Сарај.Мвр работи, но единствено што знам е дека нема трага од моето дете. Нема трага од колата, нема трага од телефоните. Игла да беше на некој министер, до сега ќе ја најдеа. Луѓе ве молам помогнете ми!
Доколку имате информации, пишете ни на нас во редакцијата на Засе.мк или контактирајте ја полицијата или мајката на 078246917

loading...