ФОТО: Смешно – сексуалниот живот на мажите!

Loading...

Погледнете како изгледа сексуалниот живот на посилниот пол и во кој период од животот тие се однесуваат како мајмуни, птици грабливки, штурци, волци, жирафи, папагали, гулаби …
Мажите се понекогаш тивки како глувци, но понекогаш се претвораат во сексуални ѕверови. Сепак, во различни периоди од животот повеќе личат на питоми животни. Еве едно сликовито објаснување кога и зошто припадниците на посилниот (?) пол се мајмуни, а зошто знаат да бидат и птици грабливки, штурци, волци, жирафи, папагали, гулаби, орли …
Погледнете како изгледа сексуалниот живот на посилниот пол и во кој период од животот тие се однесуваат како мајмуни,

loading...