Фото: Споменикот на Мечкин Камен се распука

Како што , јавува порталот ohrid1.com бронзата на споменикот на Мечкин Камен во Крушево се распукала на повеќе места и тоа во должина повеќе од еден метар и ширина од неколку милиментри.
 
 

Како што , јавува порталот ohrid1.com бронзата на споменикот на Мечкин Камен во Крушево се распукала на повеќе места и тоа во должина повеќе од еде

Пронајдете не на следниве мрежи: