Фото: Таа е дефинитивно господарка на трансформација со шминка!

Loading...

Оваа девојка дефинитивно може да стане било чија двојничка. Таа со помош на шминка успева да се претвори во најпознатите холивудски ѕвезди. Нејзиното име е Promise Tamang Phan, а доколку сакате да ги погледнете нејзините трансформации, погледнете ги видеата на нејзиниот You tube канал.
Оваа девојка дефинитивно може да стане било чија двојничка. Таа со помош на шминка успева да се претвори во најпознати

loading...