Фото: Тактиката на Блер од Gossip girl

Речиси секоја девојка знае за Блер Волдорф, кралицата од хит серијата Gossip girl. Таа е силен и изграден карактер со цврст став и убедување. Иако е силна, понекогаш и таа знае да западне во некое искушение и емоционално разочарување како и секоја друга девојка, но секогаш знае како да го прикрие тоа.
Женскиот дел од читателите штом ќе ја погледне фотографијата, ќе знае за што станува збор.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Речиси секоја девојка знае за Блер Волдорф, кралицата од хит серијата Gossip girl. Таа е силен и изграден карактер со

Пронајдете не на следниве мрежи: