ФОТО: Тежи само 55 килограми а смета дека е дебела

Loading...

Старлетата Џоди Марш признала дека страда од дисморфија, психолошко пореметување кое предизвикува незадоволство од изгледот, односно неприродно оптеретување.
Таа дури додала дека најсреќна била кога имала 48 килограми и само 5 отсто масти.
„Звучи лудо, но кога и да се погледнам во огледало гледам некој кој е дебел и надвор од форма. Поради бодибилдингот добив дисморфија, сум се видела во подобра форма, а ова не е тоа“, изјавилатаа за магазинот „Фебулас“
Инаку, оваа британска старлета вежба по 4 часа на ден, но поради ангажманот околу шоуто за бодибилдинг – „Can We Beat The Bullies?“, во  последно време не ја постигнува нејзината зацртана цел.
Старлетата Џоди Марш признала дека страда од дисморфија, психолошко пореметување кое предизвикува незадоволство од изг

loading...