Фото: Топ 12 најглупави пораки за 8-ми март!

Loading...

Освен веќе видените ружи и каранфили,  купки и дезодоранси за оние посиромашните, односно скапи парфеми за дамите со богати обожаватели, неизбежен детал секој 8- ми март се и пресмешните СМС пораки.
Сигурни сме дека секоја година добивате по некоја, а погледнете ги они најсмешните…

Освен веќе видените ружи и каранфили,  купки и дезодоранси за оние посиромашните, односно скапи парфеми за дамите со богати обожаватели, неизб

loading...