Фото: Уникатна лименка од Кока- Кола се појави во Скопје

Loading...

Само за да се заработат 5 денари повеќе во една од скопските трафики низ центарот на Скопје, подготвени се да направат и вакви работи. Погледнете како македонците го замислуваат претприемништвото…

фото:primetimeСамо за да се заработат 5 денари повеќе во една од скопските трафики низ центарот на Скопје, подготвени се да направат

loading...
Loading...