Фото: Холивудските ѕвезди и нивните мини копии

Loading...

 Освен добитниците на наградите на Златен глобус , големо внимание привлекоа и холивудските убавици со своите секси модни креации. Нивниот стил и фрузура и шминка се уште се озборуваат и оценуваат. За некои од нив имаше само позитивни коментари, а некои беа оценети како модни промашувања. Сепак погледнете ги холувудските ѕвезди и нивните мини копии.

извор:Vestionline Освен добитниците на наградите на Златен глобус , големо внимание привлекоа и холивудските убавици со своите секси модни креации. Нивниот сти

loading...