ФОТО: Шок – Стевчо Јакимовски ќе се кандидира во Аеродром

Loading...

Да нема забуни, веднаш да разјасниме станува збор за твитерџиска шега. Јакимовски промовирајќи го спорткиот дел од својата програма се фотогрфирал во тренерки, што за твитерџиите, веднаш беше причина да го сместат во скопски Аеродром. Секако, Јакимовски е кандидат за градоначалник на Карпош.
Извор: maxim.mk
Да нема забуни, веднаш да разјасниме станува збор за твитерџиска шега. Јакимовски промовирајќи го спорткиот дел од сво

loading...