Фото: Што е тоа на Марс?

Loading...

НАСА го испрати роверот Curiosity на Марс, и му направија Твитер профил каде редовно објавуваат фотографии од Марс, но една беше малку поинаква.

На Интернет се прошири фотографија која ја објави НАСА. Имено фотографијата која ја испрати Curiosity, на која неговите траги на движење јасно исцртуваат карикатура на машки полов орган.
Можеби НАСА се застрамија од ова но, сепак нема да им замериме, роботите не се имуни на вакви работи. И фотографиите стигнале во вистински момент, кога обожавателите на НАСА се пожалија дека стануваат досадни.НАСА го испрати роверот Curiosity на Марс, и му направија Твитер профил каде редовно објавуваат фотографии од Марс, но

loading...