Франција: Двајца мртви во расправија на заболекар

Незадоволен пациент ја застрела својата заболекарка во ординација во францускиот град Марсеј, по што бил убиен од полицијата, јавија локалните медиуми.Заменик обвинителот на градот Марсеј, Кристоф Баре на новинарите им изјави дека незадоволен пациент, пензионер на возраст од 71 година, се вратил бесен кај својата заболекарка (50 години), вооружен со по две пушки и пиштоли.Тој упаднал во ординацијата и му наредил на пациентот кој седел на заболекарското столче да ја напушти просторијата, а потоа пукал на заболекарката и ја убил.Во меѓувреме зградата е евакуирана и повикана е полиција. Разулавениот пациент два пати пукал на полицајците, кои возвратиле и го убиле напаѓачот.
МакфаксНезадоволен пациент ја застрела својата заболекарка во ординација во францускиот град Марсеј, по што бил убиен од поли

Пронајдете не на следниве мрежи: