Франција забележа 108 мртви од КОРОНА ВИРУСОТ за само еден ден

Франција забележа 108 мртви од КОРОНА ВИРУСОТ за само еден ден, со што вкупната бројка сега изнесува 372… Загрижувачки е што бројот на регистрирани случаи се зголемил од 9.134 на … Продолжи со читање Франција забележа 108 мртви од КОРОНА ВИРУСОТ за само еден ден