Французинот Рејмон по втор пат победи на Охридскиот маратон

Loading...

Актуелниот светски првак, Французинот Аксел Рејмон победи на Ултра маратонот на 25 километри, што вчера се одржа на Охридското Езеро. Ова е негов втор триумф во Охрид, откако победи и на трката во 2013 година.
Втората позиција на маратонот му припадна на македонскиот пливач Евгениј Поп Ацев, а трет беше минатогодишниот победник Франческо Џетини од Италија.

loading...