Французин одеше по јаже преку Сена во Париз

Loading...

Французинот Нејтан Полин, минал преку јаже на висина од 70 метри над реката Сена во Париз, и беше поздравен со аплаузи.
Врзан со сигурносен појас, 27-годишниот Полин полека одеше по јажето врзано за Ајфеловата кула и театарот Шело.
Неколку пати застана да се одмори и да направи пауза, и направи пауза седејќи или лежејќи на кажето.
„Не беше лесно да се оди 600 метри и да се концентрирам со тој притисок и се што се случуваше околу мене. Но, секако беше преубаво“, рекол Полион.

loading...
Loading...