Фрли милиони за оваа скапа машина: Саша Ковачевиќ се поднови со „ѕвер“ за кој можат многумина да сонуваат

Loading...

Популарниот пејач Саша Ковачевиќ веќе си го загарантира летото со хитовите кои се број 1 на сите радио станици и Јутјуб каналот.
И додека за еден настап тој наплаќа и по 10 илјади евра, а заработка има и од ресторанот кој го поседува на ред дојде приновата во неговиот возен парк.

 

Овој автомобил поседува најдобри перформанси и кожни седишта во црвена боја, додека стаклата се полу затемнети.

loading...