Хатиџе и Ибрахим Паша – Љубовници и во приватниот живот

Loading...

Ибрахим Паша и неговата сакана, Султанката Хатиџе се во врска и во приватниот живот!
Турските актери Окан Јалабик и Селма Ергеч, кои ги толкуваат улогите на Ибрахим Паша и Султанката Хатиџе во историската хит серија Сулејман Величествениот се љубовници и во приватниот живот. Медиумите објавуваат дека двајцата до скоро време биле во тајна врска, но сега дури и живеат заедно.Ибрахим Паша и неговата сакана, Султанката Хатиџе се во врска и во приватниот живот!

loading...