Херој: Наставник не дозволил неподвижна ученичка да ја пропушти екскурзијата, ја носел на грб

Loading...


Кога станало збор дека учениците ќе одат на екскурзија на водопадите во еден национален парк во Охајо, мајката на Рајан вендша почнала да размислува за „алтернативна екскурзија“, како што вели. Но, наставникот Џим Фримен инсистирал на „планот А“, односно Рајан да оди на водопадите заедно со целиот клас, како и сите други ученици. Тој инсистирал да ја носи на грб, за да може и таа да учествува во сите активности.
Како што можете да видите, тоа и го направил. Како што можете да прочитате, мајката на Рајан е бескрајно благодарна:

loading...