Хирург објаснува: Зошто не треба да носите ракавици во супермаркет?

Каран Рагарајан кој работи како хирург во британската Национална здравствена служба објаснил зошто носењето ракавици наместо редовното миење на рацете може да доведе до поголем ризик. “Носите ракавици, во супермаркет … Продолжи со читање Хирург објаснува: Зошто не треба да носите ракавици во супермаркет?