Хит диета: Изгубете 5 килограми за само 3 дена

Loading...

Оваа диета од само 2 намирници е светски хит. За само 3 дена ќе изгубите 5 килограми.
Прв ден:
Појадок: варен компир без сол и шолја јогурт
Ручек: два варени компири без сол и шолја јогурт
Вечера: две шолји јогурт
Втор ден:
Појадок – 1 шолја јогурт


Ручек- два варени компири не солени и шолја јогурт
Вечера – компир варен без сол и шолја јогурт
Трет ден:
Варен компир без сол за појадок
Варен компир без сол и шолја јогурт за ручек
Шолја јогурт за вечера
Оваа лесна хит диета има многу витамини и минерали, како и влакна и ја забрзуваат работата на стомакот, ги исфрлаат токсините.

loading...