Хотел со поглед кон италијанското село Поситано каде што ќе сакате да го пиете првото утринско кафе

Loading...

Поситано е село кое се наоѓа зад италијанскиот брег Амалфи и е посебно по тоа што се наоѓа на карпа. Неговата импресивна архитектура го прави една од омилените дестинации во светот, но и локација која е апсолутен синоним за еден полуксузен туризам. Во Поситано, гастрономската сцена е исто толку импресивна како и изгледот на самото село, а не недостасуваат ниту продавници на најпознатите дизајнери, барови на плажа и хотели. Едно од овие места е Le Sirenuse – луксузен хотел со поглед кон Поситано, па можеме само да замислиме колку е магично да се пие утринско кафе со таков поглед.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Sirenuse (@lesirenuse)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Sirenuse (@lesirenuse)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Sirenuse (@lesirenuse)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Sirenuse (@lesirenuse)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Sirenuse (@lesirenuse)

loading...