Храна која го намалува нивото на стрес

Наредниот пат кога ќе се почувствувате нервозно, под притисок или пак премногу стресно, составете оброк од наредниве неколку видови храна, кој за многу брзо време ќе ви помогне да се … Продолжи со читање Храна која го намалува нивото на стрес