Хрватска: нема новозаразени со КОРОНА ВИРУС за прв пат од 9 март

Хрватска: нема новозаразени со КОРОНА ВИРУС за прв пат од 9 март Во Хрватска во последните 24 часа, за среќа не се регистрирани нови случаи на заразени со КОРОНА ВИРУСОТ. … Продолжи со читање Хрватска: нема новозаразени со КОРОНА ВИРУС за прв пат од 9 март