Хрватска новинарка известува за земјотресот, истовремено се руши дел од зграда зад неа

Loading...

Хрватска новинарка известува за земјотресот, истовремено се руши дел од зграда зад неа.

Како што беше потенцирано сепак се работи за контролирано рушење бидејќи на таа зграда и била нарушена статиката.

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...