Хрватски политичари се степаа во живо на телевизија (ВИДЕО)

Loading...

Во дебатна емисија на Хрватската национална телевизија се случи нешто невообичанено. Бурно беше и во емисија на телевизија ХРТ „Отворено“ во која соговорници беа претставници на позицијата и опозицијата и кои имаа спортивни ставови за целата ситуација. Во дебатата учествуваа Гордон Марас и Жељко Рајнер а главната расправа настана околу „Агрокор“. Погледнете на 1:05 секунди

loading...
Loading...