Хурем на работ на анорексија

Loading...

Мерјем Узерли позната како Хурем од серијата „Сулејман Величествениот“, беше упорна во целта да ги симне килограмите.

Актерката смислисла диета која и помогна да ги симне вишокот на килограми, а покрај тоа и редовно тренираше.
Меѓутоа, работите драстично промениле, како што се гледа на фотографијата.
Мирјем напорно тренирала , правела по стотина стотина стомачни вежби, се до моментот кога не претера. Актерката сега изгледа прилично слабо, а новата фотографија ја шокираше целата јавност.Мерјем Узерли позната како Хурем од серијата „Сулејман Величествениот“, беше упорна во целта да ги симне к

loading...