Хурем Султан ќе спие во апартманот на Цеца

Loading...

Турската актерка Мирјем Узерли која е позната како Хурем Султан  следниот викенд ќе се одмара во хотел во Будимпешта. Апартманот во луксузниот хотел „ Ramada aqva world resort“ и припаѓа на Цеца, а турската глумица во него ќе престојува со своите сестри.

 „Госпоѓа Узерли по втор пат доаѓа во нашиот хотел и обично деновите ги поминува уживајќи во аква паркот. Како што ВИП собата ќе биде сместена во апартманот на Цеца, односно собите кои го носат името на една од најпопуларните пејачки на Балканот“, вели Жита Овари, PR менаџер на хотелот.
Додека пак Цеца, изјави дека ја гледа серијата и дека и многу драго што Хурем ќе спие во нејзиниот апартман.

„Моите пријатели моментално се одмараат во хотелот и слушнале дека глумицата ќе биде сместена токму во апартманот кој го носи моето име. И посакувам убаво да си помине“, вели Цеца и додава дека наскоро со децата ќе оди да го посети хотелот.Турската актерка Мирјем Узерли која е позната како Хурем Султан  следниот викенд ќе се одмара во хотел во Будимпе

loading...