Хју Грант доби син

Loading...

Британскиот актер, Хју Грант, објави во недела на Твитер, дека му се родило второто дете, момче.

„Во одговор на некои новинари: пресреќен сум што мојата ќерка сега има брат… Тие имаат фантастична мајка”, напиша Хју Грант на Твитер.
 
Грант има ќерка Табита, родена кон крајот на 2011 година. Според пишувањата на медиумите, таа е родена со кинеската актерка, Тинглан Хонг.
 
Раѓањето на ќерката Табита е 2011 година, објави претставникот на Грант за печатот.
Макфакс
Британскиот актер, Хју Грант, објави во недела на Твитер, дека му се родило второто дете, момч

loading...