ЦАР: Има по 12 девојки во кревет, а на сопругата и се допаѓа тоа

Loading...

Траверс Бeјнон, Австралиец, со текот на годините стана познат како Кендимен, но стана и пример за мажи кои фантазираат да живеат како него.
Покрај тоа што е поранешен американски фудбалер и модел, овој брадест маж е извршен директор на „Фриз Тобако“ и австралиски Плејбој.
Исто така е наречен Хју Хефнер од Австралија, што го натерало Бејнон, кој се претставува како „Кендимен“, да најде австралиска верзија на замокот „Плејбој“.
Бијнон стана познат по организирање диви забави, дружејќи се со убави жени и љубов кон скапите работи. Вистински пример за неговиот луксузен вкус е неговиот огромен возен парк.

И покрај тоа што можеше да има буквално сè што сака, кај Бијон се истакнува како негова највредна работа палатата во која живее, со огромен базен во кој се одржуваат луди забави со многу жени.
И, тој редовно го документира сето ова на социјалните медиуми.
Оженет е со Тиша Бејнон, но и покрај тоа, редовно се појавува во јавноста во друштво на своите девојки, од кои последна е Ниша Даунс.

loading...