Цветанова: Show goes on…(Шоуто продолжува)

Loading...

Не знам зошто ве шокира објавувањето снимки, вели професорката Ганка Самоиловска Цветанова на “Твитер“.
“Оној момент кога во штабот на СДС заради рушење на режимот, а во присуство на медиуми пуштивте снимки од разговори, требаше да знаете дека истите ги легитимиравте како политичка алатка за справување со неистомислениците. Show goes on…“, напиша Цветанова.

loading...