Цела Европа зборува за нивната убавина, но погледнете како изгледаат Сања, Ивана и Ксенија без шминка

Loading...

Сања Вучиќ, Ивана Николиќ и Ксенија Кнежевиќ синоќа настапија на Евровизија и во име на Србија влегоа во финалето.
Цела Европа зборува за нивниот настап, а најмногу се коментира нивниот изглед.
Комплименти пристигнуваат од сите страни, ги нарекуваат убавици и секс-бомби. На една од пробите се појавија без трошка шминка.
Еве како изгледаа тогаш:

loading...