Целиот Балкан зборува за односот на Брена со мајката на Филип

Loading...

Вчера беше многу важен ден за семејството Живојиновиќ, нивниот миленик Филип се венчаше со пејачката Александра Пријовиќ.
Брена блескаше цел ден и беше многу среќа поради својот миленик. Иако никогаш не се слушнало дека таа е во лоши односи со поранешната сопруга на Боба, многумина биле изненадени колку тие две навистина убаво се сложуваат.
Брена на сите начини се трудеше мајката на Филип да не се чуствува запоставено, и цело време, сакаше Боба и Весна како родители на младите да бидат во прв план.
Пејачката пред својата куќа се фотографирала со Александра, нејзината мајка и со мајката на Филип, а покрај фотографијата оставила емотивен коментар.
– Нашата принцеза Александра и мајките.

Nasa princeza Aleksandra i mame???❤

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

loading...