ЦЕЛ ЖИВОТ ПОГРЕШНО КОРИСТИТЕ АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА: Веќе никогаш нема да се нервирате и да ја кинете криво!

Loading...

Дали се борите и со алуминиумска фолија?
И постојано ја кинете криво?
И потоа, малку по малку, ја уништувате целата, бидејќи не можете да успеете да ја исечете право и како што треба да биде?
И тогаш, се разбира, се нервирате, бидејќи не го направивте она што беше потребно, а фолијата ја нема.
Тоа е затоа што постојано го правите тоа погрешно.
Така барем едно тврди Тик-Токерка.
Во краткото видео кое го објави на оваа социјална мрежа, покажа како правилно да се користи.
Ќе ви кажеме дека решението, цело време, беше точно пред нашите носеви и дека е спас за нашите нерви.
Имено, кутијата со фолија воопшто не треба да се отвара.
Фолијата, всушност, треба да остане во кутијата, а потоа кутијата треба да се притисне од страна, бидејќи тие страни се наменети да бидат мали држачи.
После тоа, извадете фолија од кутијата колку што ви треба и користете ги малите заби, кои ги имаат многу кутии, за прецизно да ја исечете.
Можеби звучи комплицирано, но веруваме дека по гледањето на видеото, се ќе ви биде појасно:

loading...
Loading...