Цел живот јајце на око пржите погрешно

Loading...

Јајце на око вообичаено е една од првите нешта што ги учиме да ги подготвиме во кујната. Но, ова може да ви ги промени погледите на тој оброк.
Светски познатиот готвач Ерик Рипер на својот инстаграм објави видео во кое неговиот колега Хозе Андрес подготвува јајце на око, но не така како што сте научиле. Со ова видео ќе ја измени оваа постапка од корен. Тоа што не е променето се состојките.
И понатаму ви е потребно јајце, масло за јадење и тиган, но постапката е изменета.

 

View this post on Instagram

 

Dear Friend @chefjoseandres sharing the Art of fried egg…Very impressive

A post shared by Eric Ripert (@ericripert) on

loading...