Центарот на Скопје во 19 часот беше како да сте во град на духови, започна ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Loading...

Центарот на Скопје во 19 часот беше како да сте во град на духови, започна ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС.

Бевме до центарот на градот и снимивме видео. Истото одеше во живо на нашата Фејсбук страница. Она што го забележавме беше нетипично, разлино и сосема неочекувано. Буквално немаше никој. Погледајте сами. 

Gepostet von Puls24.mk am Sonntag, 22. März 2020

Gepostet von Puls24.mk am Sonntag, 22. März 2020

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Прочитајте и ова: 

Подолу е вчерашната состојба, за споредба:

Прочитајте се за ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ПОДОЛУ:

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...