Центарот на Скопје во 19 часот беше како да сте во град на духови, започна ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Центарот на Скопје во 19 часот беше како да сте во град на духови, започна ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС. Бевме до центарот на градот и снимивме видео. Истото одеше во живо на … Продолжи со читање Центарот на Скопје во 19 часот беше како да сте во град на духови, започна ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС